Congrés Internacional de Bioètica

eacmeL’Institut Borja de Bioètica (IBB)-URL  està organitzant el proper Congrés Internacional de Bioètica que se celebrarà a Barcelona (edifici Docent de l’Hospital Sant Joan de Déu), dels dies 7 al 9 de setembre d’enguany. L’IBB és l’organitzador de la 2017 EACME (European Association of Centres of Medical Ethics) Annual Conference i han volgut que el tema de la 2017 EACME Annual Conference fos Justice in Healthcare – Values in Conflict, donat que els recents esdeveniments en diversos països europeus, com ara les mesures d’austeritat, generen preocupacions sobre el conflicte entre la justícia en l’atenció sanitària i altres valors econòmics i polítics. El congrés comptarà amb conferències de primer nivell, taules rodones, sessions de presentació de pòsters i de comunicacions orals, i serà una ocasió privilegiada per relacionar-se amb experts en Bioètica de tota Europa. La llengua oficial de la 2017 EACME Annual Conference serà l’anglès, però es podran presentar comunicacions tant en anglès com en català, castellà o francès. La data límit per a enviar abstracts és el 15 de març.

L’EACME és una xarxa internacional que compta ja amb 30 anys d’història i gairebé 70 centres que en són membres, i de la qual l’IBB és membre fundador. Al llarg d’aquests 30 anys l’EACME ha desenvolupat el seu objectiu de promoure la recerca, la formació i l’assessorament en el camp de la Bioètica, mitjançant l’intercanvi d’informació, l’ajuda a estudiants, professors/es i investigadors/es i l’organització del seu ja conegut congrés anual.

Programa

Aquesta entrada s'ha publicat en Congressos / Jornades/Seminaris i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s