Curs d’actualització en Bioètica: Diàlegs sobre Bioètica

formacionempresarial1     La Societat Catalana de Bioètica i l’Institut InterACSalut  organitza el “Curs d’actualització en Bioètica: Diàlegs sobre Bioètica” que s’inicia el proper 14 de febrer de 2018 i que s’impartirà un dia a la setmana de 16 a 20 hores fins al 21 de març de 2018. El curs té una durada de 49 hores i s’adreça a professionals sanitaris i no sanitaris de l’àmbit de la salut.

Els avenços científics i mèdics, l’evolució social, les interaccions en les ciències de la salut entre xarxes sanitàries i socials, el canvi de paradigma en el concepte de salut i les seves repercussions socials, econòmiques, humanes i professionals fan necessari un espai de reflexió ètica. La Bioètica com a disciplina pot ajudar a aquesta reflexió i per això cal que es consideri com una de les eines fonamentals del currículum de tots i totes les professionals sanitaris/es. Aquest curs, de caràcter transversal, i amb una visió multidisciplinària té com a principal objectius: proporcionar coneixements de Bioètica i reflexionar sobre aspectes ètics en la pràctica assistencial, adquirir conceptes inicials per saber identificar aspectes ètics en la pràctica assistencial, assolir aspectes bàsics de fonamentació ètica, conèixer la metodologia de presa de decisions en Bioètica i fomentar el diàleg, la deliberació i la discussió.

Més informació

Aquesta entrada s'ha publicat en Cursos / Màsters i etiquetada amb , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s