Universitat Ramon Llull. Màster universitari en Bioètica

La Universitat Ramon Llull celebra la 14a. edició, 2020-2022, del seu màster universitari en Bioètica. Fins el proper 15 de setembre està obert el període de matriculació. El màster ha vist renovada la seva acreditació mitjançant resolució de 15 de setembre de 2017 del Consejo de Universidades.

La bioètica és una disciplina amb una presència cada vegada més gran en l’àmbit biosanitari i en la societat en general. Els avenços en el camp de la genètica i l’inici de la vida, les prioritats sanitàries, els temes de salut pública, trasplantament d’òrganssidamalalties degeneratives i discapacitats, limitació terapèutica o decisions al final de la vida, són alguns dels temes que freqüentment plantegen conflictes ètics i preguntes sense respostes evidents. Al costat d’aquests grans interrogants se’n presenten altres relacionats amb el creixent reconeixement dels drets dels i de les pacients que ha portat al canvi en la relació sanitària i la major implicació en la presa de decisions tant de l a persona pacient com de la família. Qüestions com el consentiment informat o l’objecció de consciència prenen un clar protagonisme. Davant aquest panorama, el i la professional de la salut i altres professionals implicats en aquests àmbits, demanden una formació relacionada amb els aspectes ètics de la professió.

Més informació

Aquesta entrada s'ha publicat en Cursos / Màsters i etiquetada amb , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s