Membres

El Comitè d’Ètica Assistencial en Atenció Primària de l’ICS  està constituït per les següents persones, les quals  declaren no fer  cap activitat que pugui generar un conflicte d’interessos amb la participació al CEA:

Montserrat Espuga. Presidenta

Foto Montse Espuga

Metgessa de Família, Adjunta a Direcció CAP Rio de Janeiro, Màster en Bioètica, Institut Borja de Bioètica, Universitat Ramon Llull.

_________________________________

Carmen M Prieto Villanueva. Vicepresidenta

C. Prieto

Metgessa de Família. EAP el Plà, Sant Feliu de Llobregat. ICS. Màster en Bioètica, Institut Borja de Bioètica, Universitat Ramon Llull.

__________________________________

Carme Batalla Martínez 

CarmeBatalla

Metgessa de Família. CAP Sant Quirze del Vallès. ICS. Membre del Grup d’Ètica de la Camfic. Membre de la Comissió Deontològica del COMB, des de l’any 2002 a l’any 2013.

__________________________________

Maria Estrella Barceló Colomer

estrellab

Metgessa especialista en Farmacologia Clínica. Àmbit d’Atenció Primària Barcelona-Ciutat. ICS. Màster en Bioètica, Institut Borja de Bioètica, Universitat Ramon Llull.

__________________________________

Marcel Cano Soler

Marcel CanoProfessor d’ètica a les Facultats de Filosofia (grau de Filosofia) i de Matemàtiques i Enginyeria informàtica (grau d’enginyeria informàtica) de la Universitat de Barcelona. Professor de bioètica a la Universitat de Vic, en el grau de biotecnologia. Professor de bioètica i d’ètica aplicada als serveis socials en diferents entitats. Membre de diversos comitès d’ètica i d’espais de reflexió ètica aplicada als serveis socials.

 __________________________________

Mercè Carranza Piquer. 

merce-carranza Metgessa. Diplomada en Gestió hospitalària (ESADE), Economia de la Salut (UB), Atenció Primària de Salut.(UAB) i Qualitat Assistencial (UAB). Màster en Bioètica, Institut Borja de Bioètica, Universitat Ramon Llull. Expresidenta del CEAAPICS. Coordinadora del grup d’experts que van participar en la revisió i actualització del Codi Ètic de l’ICS (maig 2017), aprovat pel Consell d’Administració el mes d’abril de l’any 2018. Vocal del Comitè de Bioètica de Catalunya des de l’any 2016.                                                                                                                                                                                    ____________________________________

Rosa M. Carrasco Coria

Carrasco 20170225_185130

Treballadora Social a l’EAP Centre de L’Hospitalet
Llicenciada en Dret
Màster en Ciutadania i Drets Humans: Ètica i Política de la UB.

____________________________________

                                                     

Margarita Currubí Casasnovas

nova currubi

Lletrada de l’Assessoria Jurídica. Centre Corporatiu. ICS. Membre del Comitè d’Ètica d’Investigació Clínica de l’IDIAP Jordi Gol.

_____________________________________

Isabel Minguella Garcia

isabel minguella

Pediatra. EAP Sanllehy , BCN ciutat ICS. Màster de Bioètica y Dret per la Universitat de Barcelona.

_____________________________________

Lluïsa Ortega Gutierrez. 

Lluisa_Ortega_CEA

Responsable de Gestió de l’Àrea d’Atenció a la  Ciutadania de la Gerència Catalunya Central. Mestra i tècnica administrativa.

______________________________________ 

  Roser Quinta Barbero

FOTO ROSERInfermera i diplomada en infermeria per la Universitat  Autònoma de Barcelona a l’hospital  de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona. Màster en Infermeria Comunitària per la Universitat de Barcelona. Màster en Gestió de Centres i Serveis de Salut per la Universitat de Barcelona. Adjunta a la Direcció i infermera  del Cap Canet de Mar, Gerència Territorial de Girona 

_______________________________________  

   Elena Serrano

Metgessa de Família i Comunitaria al CAP Casernes (Barcelona). Máster de Investigación en Atención Primaria. Semfyc – UAB. Títol Expert en Bioètica de l’Escola Andalusa Salut Pública. Universitat de Granada. Participació de recerca qualitativa-aprenentatge del grup Kuxkuxeroak”

______________________________________

Jordi Xandri Casals    

xandri

Filòsof i Metge. Ginecòleg de l’ASSIR. SAP Esquerra de Barcelona. ICS. Membre del Grup d’ètica de la SAP Esquerra, Barcelona. ICS

________________________________________

Montserrat Martínez Morales.  Blog

Nova Montserrat

Advocada. Diplomada en Gestió Pública per ESADE. Direcció Assistencial. Centre Corporatiu. Institut Català de la Salut.

__________________________________________

Esmeralda Martínez Morales. Secretària Tècnica del CEA

esmeralda

Direcció Assistencial d’Atenció Primària i Comunitària

__________________________________________

4 respostes a Membres

 1. Purificacion Robles Raya ha dit:

  Soc Purificación Robles Raya referent de formació de l’EAP Can Vidalet. El meu equip està interesat en la bioètica i us volia demanar si feu algun tipus de formació als equips de primària

  Cordialment,
  P. Robles

  • ceaapics ha dit:

   Bon dia, Purificación
   Passo la teva consulta al Comitè. Ara per ara no s’han programat activitats formatives per als EAP, però ho trasllado per a la seva anàlisi.
   Salutacions cordials

 2. Victòria ha dit:

  Soc Victòria Estrada Pujol. Referent de Qualitat i Seguretat del SAP Lleida Nord. Estem preparant els nostres equis per l’acreditació del departament i ens demanen avaluar resultats de la implantació del codi etic institucional. Voldria saber si treballeu o teniu previst treballar en el tema d’indicadors per poder mesurar d’alguna manera diferents aspectes pràctics a l’Atenció Primària igual com es fa en els hospitals, per ex: % de CI en intervencions a Atenció Primària,
  M’interessa molt el tema de la bioètica i crec que mitjançant el consens d’indicadors es faria més visible aquesta dimensió de l’empresa. Cordialment.

  • ceaapics ha dit:

   Bon dia, Victòria
   Passo la teva consulta al Comitè, als efectes que et puguin donar l’adient resposta.
   Salutacions cordials

Els comentaris estan tancats.