Notícia. Becats dos projectes de l’Alt Pirineu i Aran per estudiar l’objecció de consciència davant l’eutanàsia i la prevenció de sinistres en la pràctica d’activitat física i esport

Alt-Pirineu-i-Aran_-1Dos projectes, un per estudiar l’objecció de consciència i altres tipus d’objeccions del personal sanitari front la petició d’ajuda a morir arran de l’entrada en vigor de la Llei Orgànica 3/2021 de regulació de l’eutanàsia, i un altre sobre la prevenció de sinistres en la pràctica d’activitat física i esport, han estat els guanyadors de la segona edició de la convocatòria Projectes d’Investigació Biomèdica, Modalitat Alt Pirineu i Aran de l’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida.

L’objectiu d’aquesta beca és introduir els professionals de la Regió Sanitària de l’Alt Pirineu i Aran en l’àmbit de la recerca per tal d’impulsar una recerca biomèdica que arribi i s’adapti a la idiosincràsia pròpia del territori.

Notícia 

Aquesta entrada s'ha publicat en Articles d'Interès i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari