Introducció a l’editorial de Diego Gracia. Revista Eidon Núm. 48

eidon        En la seva editorial el professor Gracia ens torna a parlar de virtuts, desvinculant aquesta paraula de les seves connotacions religioses i duent-la al camp de la recerca constant de l’excel·lència. Podem explicar, a mode d’exemple, com  definim com a virtuós  un pianista.

Exposa també com la “virtut” de l‘ètica és buscar sempre allò que és millor, més enllà de allò que és bo,  i ho tracta com un deure moral sobretot per a aquelles persones relacionades amb l’atenció a d’altres, els comitès de Bioètica i els i les professionals sanitaris.

Reproduim un fragment del text que sintetitza molt bé l’article. “Todos tenemos que aspirar a la excelencia en aquello que nos toque hacer o a lo que nos dediquemos. Esto no es optativo. Muy al contrario, se trata de una obligación moral y vital. El nivel de un individuo, lo mismo que de una organización, se mide por su capacidad de entusiasmo y de compromiso con la mejora continua

Editorial

Aquesta entrada s'ha publicat en Articles d'Interès i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari